Phatfour e-bike 70 km actieradius

Phatfour e-bike huren bij E-chopper.nl

Bij e-chopper.nu huur je voordelig jouw phatfour fatbike, de perfecte kompaan tijdens een e-chopper rit door de Drentse natuur voor bijvoorbeeld de kinderen. De phatfour e-bike rij je al vanaf 12 jaar en je hoeft dan ook niet over een rijbewijs te beschikken. Daarnaast lever je niet in op rijplezier, onze e-bikes kunnen onze e-choppers namelijk zowel in bereik als in snelheid goed bijbenen.

Bel voor beschikbaarheid

E-bike huren

Onze phatfour e-bikes bieden een duurzame mogelijkheid om de Drentse steden & natuur te verkennen. Onze phatfour e-bikes huur je vanaf onze vestiging in Hoogeveen, Hardenberg of Emmen waar je kunt kiezen uit verschillende tijdsblokken.

Onze e-bikes huur je al voor:

  • 2 uur - 29,- euro
  • 3 uur - 39,- euro
  • 4 uur - 49,- euro

Deze e-bikes bieden voldoende snelheid & actieradius om te dienen als metgezel als je met onze e-choppers gaat touren. Hierdoor bieden we een mogelijkheid om niet alleen de volwassene met een rijbewijs, maar ook zonder rijbewijs of als minderjarige mee te gaan op deze ontdekkingstocht. Verken bijvoorbeeld de prachtige gebieden bij het Dwingelderveld, Echten of Zuidwolde.

Phatfour e-bike voor jongeren vanaf 12 jaar
Phatfour e-bike met kinderzitje

Phatfour e-bike al vanaf 12 jaar

De phatfour fatbike huur je al vanaf 12 jaar, mits je 1.60 meter of langer bent. Je hoeft niet over een rijbewijs te beschikken en bent dus in staat de tour met collega’s, vrienden of familie net zo goed te ervaren.

Daarnaast is het mogelijk om onze e-bikes te voorzien van een kinderzitje, om kinderen onder de 12 jaar mee te kunnen nemen. Dit is bij een reguliere e-chopper niet mogelijk. Benieuwd of dit een oplossing is voor jouw uitgestippelde route? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

Actieradius en snelheid

Ondanks het feit dat je niet over een rijbewijs hoeft te beschikken voor onze e-bikes, lever je niet in op snelheid en actieradius. Onze e-bikes kunnen tot wel 70 kilometer ver rijden waardoor je zelfs onze langste route bijna twee keer kunt afreizen.

Benieuwd of onze phatfour e-bike iets is voor op jouw tourtocht? Neem vrijblijvend contact met ons op & wij reserveren een e-bike bij een opstappunt naar keuze.

Voldoende snelheid & actieradius